Tilbud på TUNET

Rosenlitunet

Skal det være trygt tun  å komme til, HMS, de gode samtalene, den fysisk aktiviteten, delaktighet i eget tilbud, de som kommer hit og de som arbeider her er med å forme Rosenliunet til det tunet de ønsker, det medfører ansvar for å holde HMS og orden, en god økonomi, dyrevelferd og menneskeverd.

Vi har en rekke tilbud og aktiviteter som vi håper privatpersoner, kommuner og selskaper vil ha glede av i mange år fremover.

Her er noe av hva du kan finne du på tunet hos oss:)

Byggene:

Miniridehall, Stall, Smådyrbrakke, Lavvo, Utedo, Låve 1 etg. utstyr og klesrom, kjøkken og bad med dusj og Wc samt vaskemaskin. Låve 2 etg. Kjøkken og WC, velvære avdeling og Yogastudio/fest lokale og bakerovn. Bryggerhus med soverom, rentsone kjøkken, bad og stue med bakerovn. Skolehage og drivhus under oppførelse, hytte i eget tun i skogen kommer. Bålhytte som skal utvides til smie er her og så huset til gårdseierne da;)

Dyrene: Hester, esel, kuer, geiter, høner, kaniner, påfugler, katter og hunder og ja noen mus og rotter også.

Skogen, tunet, stien, beitene, bekkene, fjellene, fuglene.

Menneskene, lydene, sangen, fargene, smakene og følelsene.

Alt sammen til glede for alle, som innehaver har jeg en setning jeg kjenner på hver dag. Å eie en gård alene er ingen ting for meg, menneskene og dyrene eier alle stundene her på gården og det er derfor jeg trives her.

At vi må ta betalt for tilbudene er for at våre ansatte skal få mat på bordet, at dyrene skal bli tatt godt vare på og at tilbudene kan rustes og tilpasser hver enkelt. At vi holder våre forpliktelser og at mine barn kan vokse opp i trygghet, samtidig som vi deler mye av vårt tun med besøkende.

Velkommen til gode stunder hos oss:)

Jeanette Skjersaker